fbpx

ΔΑΣΚΑΛΟΙ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙΣΣΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙΣΣΑ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates & Senior BASI Faculty

Η Γεωργία είναι απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού «Ραλλού Μάνου» και έχει εργαστεί ως επαγγελματίας χορεύτρια σε διάφορες ομάδες σύγχρονου χορού. Για πολλά χρόνια δίδαξε μπαλέτο & σύγχρονο χορό σε μαθητές μεγάλου ηλικιακού φάσματος.

Η εμπειρία της από το χορό και τη διδασκαλία του και η ανάγκη της να εξερευνήσει ακόμη περισσότερο τις ατέλειωτες δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος την οδήγησε στη προσέγγιση της σχολής BASI Pilates.

Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων BASI Pilates στην Αθήνα και άρχισε αμέσως να διδάσκει. Από το 2013 είναι BASI Faculty και εκπαιδεύει δασκάλους Pilates στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2019 προάγεται σε Senior BASI Faculty και ανήκει πια στην ελίτ των δασκάλων BASI Pilates σε όλο κόσμο. Είναι παθιασμένη με τη διδασκαλία και ενθουσιάζεται όταν μοιράζεται τη γνώση της με τους μαθητές της και τους συναδέλφους.

Είναι οπαδός της δια βίου μάθησης και παρακολουθεί αδιαλείπτως σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει σε σχολές χορού, στο NYSY studio, στα Holmes Place, στο Flow center και αλλού.

Τον Αύγουστο 2018 ίδρυσε με την Κική Πουλοπούλου το 3 Circles Pilates, ένα premium Pilates studio που ξεκίνησε από την οδό Αρχελάου και τώρα στεγάζεται στην οδό Σισίνη 39 πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον, στα ρετιρέ του 5ου και 6ου ορόφου

   

ΚΙΚΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΙΚΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates

Ανακάλυψε το pilates το 2005, μετά από ένα παρατεταμένο πρόβλημα πόνου στη μέση. Δύο χρόνια αργότερα συνάντησε τη δασκάλα της Μαρία Σύλλα, BASI Pilates Faculty και αρχίζει να την ακολουθεί. Μαγεύεται από τη μέθοδο BASI και ενδιαφέρεται να προσεγγίσει τις αρχές και τις αξίες της μεθόδου. Μετά από δώδεκα χρόνια αδιάλειπτης πρακτικής εξάσκησης, συμμετέχει στο  εκπαιδευτικό  πρόγραμμα δασκάλων BASI Pilates,  το οποίο ολοκληρώνει με επιτυχία.

Εμπλουτίζει τις γνώσεις και την εμπειρία της με κάθε ευκαιρία και διατηρεί ένα υψηλό επίπεδο πρακτικής και διδασκαλίας. Ως οπαδός της συνεχούς εξέλιξης παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διδάσκει ατομικά και ομαδικά μαθήματα. Την ευχαριστεί η ανθρώπινη επικοινωνία και ενθουσιάζεται με τη πρόοδο των μαθητών της μέσω της εξάσκησής τους στο pilates.

Είναι κάτοχος πτυχίου Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το marketing και τις πωλήσεις.

Τον Αύγουστο 2018 ίδρυσε με την Γεωργία Κίσσα το 3 Circles Pilates, ένα premium Pilates studio που ξεκίνησε από την οδό Αρχελάου και τώρα στεγάζεται στην οδό Σισίνη 39 πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον, στα ρετιρέ του 5ου και 6ου ορόφου.

  

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates

Ασχολείται με την γυμναστική από μικρό παιδί, ξεκινώντας από τα παραδοσιακά αθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ, μπαλέτο και καράτε (shotokan). Στα φοιτητικά της χρόνια ανακαλύπτει το classical Pilates και αφιερώνεται σε αυτό κάνοντας συνεχή πρακτική για 10 συνεχή χρόνια έως το 2018.

Το 2018 αποφασίζει να κάνει το πάθος της επάγγελμα συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων της BASI Pilates του Rael Isacowitz.

Έχει διδάξει ατομικά και ομαδικά μαθήματα BASI Pilates σε διάφορα στούντιο στην Αθήνα.

Έχει πάθος με το Pilates τόσο σε επίπεδο προσωπικής πρακτικής, όσο και σε επίπεδο γνώσεων. Ανανεώνει και εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της συμμετέχοντας σε σεμινάρια της BASI Pilates (Pre-Post Natal, Pilates for Osteoporosis, Pilates for Breast Cancer Recovery, Pilates Posture Cure for Desk Tension & Pain Workshop) .

Έχει σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις στην Πάτρα και έχει μακρόχρονη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στη διοίκηση τουριστικών οργανισμών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΩΡΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΩΡΑ

Πιστοποιημένη Δασκάλα Pilates

Η Κατερίνα είναι απόφοιτη της ανωτερης επαγγελματικής σχολής χορού «Νίκης Κονταξάκη» και διδάσκει κλασικό και μοντερνο χορό τα τελευταία 12 χρόνια. Ήρθε σε επαφή με τη μέθοδο Pilates στη σχολή της Μαριάννας Βασιλάτου το 2009, όπου ξεκίνησε ως μαθήτρια.

Ο τρόπος με τον οποίο η μέθοδος του Pilates προσεγγίζει την κίνηση, τη βοήθησε να βελτιώσει τη τεχνική της και τη διδασκαλία της στο χορό. Έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pilates της Μαριάννας Βασιλάτου.

Συνεχίζει αδιάκοπα την εκπαίδευση της παρακολουθώντας σεμινάρια της BASI Pilates και διδάσκει ατομικά και ομαδικά μαθήματα από το 2012, σε στούντιο και γυμναστήρια στην Αθήνα.

Πιστεύει πως η σωστή εκγύμναση του σώματος, μέσω της μεθόδου Pilates, συμβάλει σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

Πιστοποιημένος Δάσκαλος BASI Pilates

Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με πτυχίο στη Φυσική Αγωγή από το 2018 και με ειδικότητα στην αποκατάσταση τραυματισμών και μυοσκελετικών παθήσεων.

Ξεκίνησε τη μέθοδο Pilates το 2018 κάνοντας την εκπαίδευση της AF Studies σε Pilates MAT & props. Ο ενθουσιασμός του για το Pilates ήταν μεγάλος και έτσι συνέχισε με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων της BASI Pilates, το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Pilates, γιατί έχει διαπιστώσει στη πράξη τα οφέλη που προσφέρει στην πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών, στη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών και στην ασφαλή εκγύμναση των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα.

Διδάσκει με ενθουσιασμό και πάθος, Ατομικά και Ομαδικά στα Μηχανήματα και Ομαδικά μαθήματα ΜΑΤ ξεκινώντας από την Κομοτηνή και στη συνέχεια στην Αθήνα. 

Προσωπικός του στόχος είναι οι μαθητές του να αγαπήσουν το Pilates, να αντιληφθούν πόσο ευεργετικό είναι για τη ζωή τους και να το εντάξουν στην καθημερινότητάς τους.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΡΑΛΛΙΟΥ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΡΑΛΛΙΟΥ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates

Από νωρίς άρχισε να δοκιμάζει διάφορους τρόπους σωματικής άσκησης. Έτσι ανακάλυψε  ότι περισσότερο την ενδιαφέρουν οι μορφές άσκησης που προσφέρουν σύνδεση μυαλού, σώματος και ψυχής και οδηγούν προς την ευεξία. Μόνο όταν ανακάλυψε το Pilates ένιωσε ότι έφτασε στον προσωπικό της προορισμό.
Μετά από χρόνια διαρκούς πρακτικής αποφάσισε να περάσει στον επόμενο επίπεδο, ξεκινώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων της BASI το 2018, το οποίο και ολοκλήρωσε με επιτυχία.
Έχει πάθος με τη διδασκαλία και ανανεώνει τις γνώσεις της μέσω σεμιναρίων και μέσω της αδιάκοπης προσωπικής πρακτικής BASI Pilates.
Διδάσκει Ατομικά και Ομαδικά μαθήματα με ενθουσιασμό και ηρεμία. Επιδιώκει να προσφέρει με αυτό το τρόπο ένα καλύτερο τρόπο ζωής στους μαθητές της.

Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά και έχει ασχοληθεί με το administration.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΒΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΒΑΚΟΣ

Πιστοποιημένος Δάσκαλος BASI Pilates

Από μικρός ανακάλυψε την αγάπη του για το υγρό στοιχείο, ασχολήθηκε με την υδατοσφαίριση και πήρε μέρος σε Πρωταθλήματα λαμβάνοντας διακρίσεις.

Το 2015 αποφοίτησε από τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνὠν, με ειδικότητα την υδατοσφαίριση.
Αμέσως μετά, το 2016 αρχίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων της BASI Pilates, το οποίο ολοκληρώνει με επιτυχία. Τον ενδιαφέρει να εξελίσσεται διαρκώς. Εμπλουτίζει τις γνώσεις του στο Pilates, μέσω σεμιναρίων, εξειδικευμένων workshops και προσωπικής πρακτικής.
Έχει συνεργαστεί με αθλητικές ομάδες, με γυμναστήρια και στούντιο Pilates, ως δάσκαλος και  προπονητής.

Πιστεύει ότι το Pilates φέρνει απίστευτα αποτελέσματα σε όλους, ανεξάρτητα από το αθλητικό τους υπόβαθρο και το επίπεδο φυσικής κατάστασής τους. Έχει δουλέψει με αθλητές και με μαθητές που είχαν ιστορικό τραυματισμών και χρειαζόταν αποκατάσταση.

Διδάσκει Ατομικά, Ντούετα και Ομαδικά μαθήματα BASI Pilates.

Πάθος του συνεχίζει να είναι ο αθλητισμός, η εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος και της κίνησής του και το ευ ζην.

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates

Ανακάλυψε την αγάπη της για το χορό σε μικρή ηλικία! Ξεκίνησε το μπαλέτο στο φυτώριο της Ραλλού Μάνου και μετά από χρόνια αποφοίτησε από την ίδια σχολή ως επαγγελματίας χορεύτρια.

Την ενδιαφέρει να εξελίσσεται διαρκώς και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της. Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια χορού (Contact Improvisation, Trisha Brown, Forshythe repertoire, Pina Bausch).

Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές ομάδες, σε ηθοποιούς και σε παραστάσεις σχολείων. Δίδαξε πολλά χρόνια κλασσικό, σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό σε παιδιά και ενήλικες.

Εξερευνώντας το ενδιαφέρον της για την κίνηση ανακάλυψε τη μέθοδο Pilates και αποφάσισε να αφοσιωθεί σε αυτή. Ξεκίνησε την εκπαίδευση δασκάλων της BASI Pilates και την ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Έχει μακροχρόνια εμπειρία στην διδασκαλία και πιστεύει ότι το Pilates είναι ωφέλιμο για  όλους.  Διδάσκει Ατομικά και Ομαδικά στα Μηχανήματα και Ομαδικά μαθήματα ΜΑΤ. Μέσω της διδασκαλίας της θέλει να προσφέρει στους μαθητές της μια θετική εμπειρία που βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους.

ΝΑΤΑΣΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΤΑΣΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πιστοποιημένη Δασκάλα BASI Pilates

Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ). Από το 2013 έχει συνεργαστεί με πολλούς χορογράφους και σκηνοθέτες ως ερμηνεύτρια. Ως χορογράφος έχει δημιουργήσει τα δικά της έργα και έχει επιμεληθεί την κίνηση σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων. Έλαβε το βραβείο της ARTWORKS για την περίοδο 2020-21 και συμμετείχε στο 3ο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η αγάπη της για τη κίνηση την οδήγησε στο να ανακαλύψει το Pilates. Οι ευεργετικές του ιδιότητες σε χορευτές και άλλους καλλιτέχνες, την εντυπωσίασαν βαθιά ώστε να το  εντάξει στο προσωπικό της πρόγραμμα άσκησης.

Ως επόμενο βήμα αποφασίζει να προχωρήσει περισσότερο με το Pilates και να ξεκινήσει το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα δασκάλων της BASI Pilates. Την ενδιαφέρει να εμβαθύνει τις γνώσεις της ώστε να προσφέρει στους μαθητές της μια ουσιαστική αλλαγή στο τρόπο που γυμνάζονται και κινούνται.

Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως περφόρμερ, χορογράφος και δασκάλα Pilates. Διδάσκει Ατομικά και Ομαδικά στα Μηχανήματα και Ομαδικά μαθήματα ΜΑΤ με στόχο να μεταδώσει στους μαθητές της την αγάπη της για τη κίνηση.